10 Τρόποι να συνδυάσεις τα αθλητικά παπούτσια


Είναι γεγονός ότι και εσύ και πολύς κόσμος έχεις συνδυάσει τα αθλητικά παπούτσια με τη γυμναστική, το τρέξιμο, την προπόνηση. Γενικά, τα αθλητικά είναι δείγμα casual έως και πρόχειρου ντυσίματος, αλλά δεν είναι έτσι. 

Οι γυναίκες ξέρουν πολύ καλά πώς να συνδυάζουν ένα πιο sportive ντύσιμο, άλλωστε δεν μπορείς να έχεις ένα all day σύνολο συνεχώς στυλιζαρισμένο για κάθε συνθήκη. Οι γόβες, που είναι από τα αγαπημένα παπούτσια, και τα πιο συχνά που επιλέγονται, δίνουν σιγά σιγά στα αθλητικά τη θέση τους. 

Από την εποχή της καραντίνας και μετά, το ντύσιμο με τα αθλητικά απομυθοποιήθηκε και διαμορφώθηκαν νέα look. Φορέματα με αθλητικά, τζιν παντελόνια, κοστούμια, δίνουν νέες προτάσεις. Κι αυτό γιατί η άνεση και το στυλ προκρίνονται έναντι κάθε άλλης επιλογής. Είσαι έτοιμη να δεις τις πιο ανατρεπτικές προτάσεις; 


1.Αθλητικά παπούτσια με φορέματα!


Μεγάλη τάση! Αλλά δεν είναι τρελό; Τα φορέματα έχουν συνδυαστεί με ραντεβού, με βραδινές εξόδους και γενικά με ένα ντύσιμο πιο επίσημο, θηλυκό, αλλά και elegant. Κι όμως! Τα αθλητικά συνδυασμένα με φόρεμα είναι κατάλληλα τόσο για ένα καθημερινό ντύσιμο όσο και για το βράδυ! Για ραντεβού, για μια καθημερινή βόλτα, για ψώνια… Φόρεσε τα αγαπημένα σου λευκά αθλητικά παπούτσια, ένα φόρεμα σε έντονη απόχρωση, επίσης τάση και είσαι πανέτοιμη! Ειδικά αν το φόρεμά σου έχει ένα pattern. 


2.Αθλητικά παπούτσια για την σύγχρονη γυναίκα!


Θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς μια επιχειρηματία να φορά αθλητικά παπούτσια; Όχι, το ξέρω! Κι όμως! Είναι μία από τις πιο ανατρεπτικές προτάσεις για εσένα! Πέτα τις γόβες, που τόσο τίμησες, και πέρνα στην αντίπερα όχθη. Κομψότητα με άνεση, αλλά και στιλάτη. Διάλεξε μονόχρωμα αθλητικά παπούτσια, μονόχρωμο σύνολο, επίσης, μην κάνεις υπερβολές και γεμίσεις με χρώμα και τέλος. Επίλεξε ένα παντελόνι σε όχι πολύ έντονη απόχρωση, πουκάμισο, αθλητικά παπούτσια και τσάντα χειρός. Κατά προτίμηση, θα σου έλεγα δερμάτινη. 

Ένας άλλος ωραίος συνδυασμός για πιο καθημερινό, επιχειρηματικό ντύσιμο είναι άσπρα αθλητικά παπούτσια, καρό γκρι παντελόνι, λευκό πουκάμισο και χωρίς κάποια τσάντα. Διακριτικό, επιχειρηματικό, όχι έξαλλο, καμία έντονη στιλιστική δήλωση, αλλά ταιριαστό σύνολο. Τόλμησέ το και θα δεις ότι θα σου πηγαίνει. 

3.Αθλητικά παπούτσια με φλοράλ φούστα!


Αν δεν χρειάζεται, ή δεν επιτάσσει η δουλειά σου κάποιο αυστηρό ντύσιμο, μπορείς να τολμήσεις γυναικεία αθλητικά παπούτσια λευκά, φλοράλ φούστα, σχετικά μεγάλη τσάντα και από πάνω ένα μονόχρωμο τοπ, ή ένα πουκάμισο. Από τη στιγμή που η φούστα είναι έντονη, δε θέλεις άλλο χρώμα. Θα είναι πλέον υπερβολή και κιτς. 



4.Αθλητικά παπούτσια με φλοράλ φόρεμα για γάμο!


Εδώ ίσως έχουμε την πιο ανατρεπτική πρόταση, αλλά παράλληλα μια πρόταση που ήδη έχουμε δει να εφαρμόζεται. Είσαι καλεσμένη σε γάμο και ετοιμάζεσαι να ακολουθήσεις την πεπατημένη, σωστά; Λάθος! Θα κάνεις την έκπληξη. Τόλμησε ένα φλοράλ φόρεμα σε αποχρώσεις πράσινο, μωβ ή σε κάποιο άλλο χρώμα. Φόρεσε αν θα κρυώσεις, ανάλογα τον καιρό ένα μονόχρωμα πανωφόρι από πάνω και λευκά αθλητικά παπούτσια. Αν θέλεις, μπορείς να έχεις και τσάντα με λουράκι. Θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και δε θα προκαλέσεις κιόλας. 



5.Αθλητικά παπούτσια με ολόσωμη φόρμα!


Δύο απόλυτες τάσεις σε μία! Ολόσωμη φόρμα που φοριέται πολύ και είναι must για κάθε ντουλάπα και γκαρνταρόμπα και παράλληλα αθλητικά παπούτσια! Συνήθως οι ολόσωμες φόρμες φοριούνται με ψηλοτάκουνα παπούτσια, γόβες ή πλατφόρμες. Δοκίμασε να τις φορέσεις με αθλητικά, ιδανικά πολύχρωμα, όχι μόνο άσπρα και ειδικά σε εποχές με χρώμα όπως άνοιξη και καλοκαίρι. Δώσε ένταση, έκφραση και ταπεραμέντο στο στυλ σου. Μάλιστα, μια τοπ επιλογή, αλλά κάπως προκλητική είναι αθλητικό παπούτσι και φόρμα ολόσωμη παραλλαγής! 


6.Το απόλυτο casual στιλάτο ντύσιμο με αθλητικά!

Θέλεις ένα καθημερινό στιλάτο look, έτσι δεν είναι; Σου έχω εξαιρετική πρόταση. Για παντελόνι ένα απλό μπλε τζιν που σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου. Για από πάνω, μια απλή μπλούζα μονόχρωμη, ιδανικά μαύρη ή λευκή. Τίποτα παραπάνω, δε θέλουμε χρώμα και σχέδια εδώ, γιατί θέλουμε αρμονία και ταιριαστό συνδυασμό. Λόγω εποχής και ψύχρας, επίλεξε ένα πανωφόρι είτε καρό, είτε μια γκρι/μπεζ καμπαρντίνα. Και αν θέλεις τσάντα, μια διακριτική ώμου σε μαύρο χρώμα. Φυσικά, δεν παραλείπεις τα λευκά αθλητικά παπούτσια σου. Έτοιμη! Αρμονική, καθημερινή και καθόλου πρόχειρα ντυμένη. 

7.Σέξι, θηλυκή με την απόλυτη τάση στα παντελόνια για το φετινό φθινόπωρο!


Τόσο το φετινό φθινόπωρο όσο και ο χειμώνας έχουν την απόλυτη πρόταση πρόταση στα παντελόνια και είναι το δερμάτινο! Οπότε, ξεκινάμε να χτίζουμε το look σου με βάση αυτό. Δερμάτινο μαύρο παντελόνι, κάπως χρωματιστά αθλητικά παπούτσια και από μέσα μονόχρωμη μπλούζα. Μπορείς και πλέκτη να φορέσεις. Από πάνω, αναλόγως τον καιρό, ρίχνεις πάνω σου ένα ψιλό μπουφάν, αλλά όχι έντονο σε χρώμα ή σχέδια και τέλος! Πανέτοιμη. 


8.Το απόλυτο, νεανικό και θηλυκό στυλ είναι εδώ!


Άκου πόσο ωραία συνδυάζονται όλα: Λευκά αθλητικά παπούτσια, μαύρο κοστούμι, φαρδύ, υφασμάτινο μαύρο παντελόνι και από μέσα ένα σκουρόχρωμα τοπ! Μπορείς να πας είτε σε ένα μωβ, είτε σε ένα μαύρο τοπ μπλουζάκι. Είναι σικάτο, στιλάτο, θηλυκό το outfit αυτό. Καθημερινό, αλλά και βραδινό. 



9.Αθλητικά παπούτσια σε outfit που δεν περιμένεις!


Την πρόταση αυτήν δεν την περιμένεις, αλλά είναι από τις όμορφες προτάσεις, αρμονικές και δένουν απίστευτα με ό,τι θέλεις να κάνεις όλα, όπου κι αν πας. Ένας συνδυασμός από μπεζ και κίτρινες αποχρώσεις, ιδανικό σύνολο για φθινόπωρο χειμώνα. Μπεζ over sized παντελόνι, κίτρινη μπλούζα πλεκτή από μέσα, μπεζ πανωφόρι και λευκά αθλητικά παπούτσια! Ιδανικό σύνολο και για ταξιδιωτικό/τουριστικό προορισμό. Και μάλιστα κίτρινο και μπεζ που δεν θα το περίμενες. Αλλά είναι εξαιρετικός συνδυασμός. 

10.Less is more με αθλητικά για την καθημερινή βόλτα!


Θέλεις να πας για καφέ; Για μια βόλτα στα μαγαζιά; Για ένα βαρβάτο shopping therapy; Για να βγάλεις απλά τον σκύλο σου βόλτα; Η Νο1 πρόταση είναι εδώ με τα γήινα χρώματα, που είναι από τις τοπ τάσεις να συνδυάζουν αρμονικά το συνολικό σου look. Επίλεξε αθλητικά παπούτσια εκτός λευκών, ιδανικά γκρι, σκούρα μπλε, ή μαύρα με πλεκτό φαρδύ πανωφόρι και σε σετ φόρμα με φούτερ. Sportive, ταιριαστή και με στυλ όμως, για όλη την ημέρα. Αν μάλιστα έχει και πολύ κρύο, επίλεξε και σκουφί σε γήινες αποχρώσεις με ίσιο μαλλί. Πανέτοιμη!